Nedjelja, Siječanj 20, 2019
A- A A+

Search

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PROJEKTNIH IDEJA

U okviru projekta „Suradnja za uspjeh“, sufinanciranog od strane Europske unije kroz program darovnice „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja“ u okviru Europskog socijalnog fonda, u svrhu izrade baze projekata, Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Brodsko-posavske županije raspisuje Javni poziv za prijavu projektnih ideja koje su usklađene sa Strategijom razvoja ljudskih potencijala BPŽ 2011.- 2013.

Projektne ideje će se razmatrati u odnosu na njihovu važnost prema strategiji, ali i u odnosu na potencijalno sufinanciranje iz EU fondova. U tu svrhu izrađen je online obrazac kojim predlagatelji mogu dostaviti informacije o svojim projektnim idejama. Baza podataka služit će kao izvor projektnih ideja i projekata koji će se prijavljivati na dostupne EU fondove u razdoblju 2014.-2020. Online obrazac dostupan je na slijedećim web stranicama: www.suradnja-za-uspjeh.eu, www.ctr.hr, www.bpz.hr, www.hzz.hr

Prihvatljivost projekata

Svi projekti koji su u skladu sa Strategijom razvoja ljudskih potencijala BPŽ 2011.- 2013 mogu se prijaviti po ovom pozivu.

Prihvatljivost prijavitelja

Sve institucije, organizacije, društva, tvrtke itd. pozivaju se da predlože svoje projektne ideje. Jedino fizičke osobe nisu prihvatljivi prijavitelji po ovom Pozivu.

Rok za dostavu projekata

Poziv će bit otvoren do 04. srpnja 2014. godine. Pozivamo sve potencijalne prijavitelje da prijave svoje projektne ideje što ranije na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , putem faxa na broj 035/400-130 ili osobno na adresu CTR – Razvojne agencije Brodsko-posavske županije d.o.o. (Tajništvo Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Brodsko-posavske županije), Trg pobjede 26a, 35000 Slavonski Brod (4. kat).

Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (Javni poziv.doc)Javni poziv[ ]218 kB
Preuzmite ovu datoteku (Obrazac_projektne ideje.doc)Obrazac projektne ideje[ ]233 kB

CTR – Razvojna agencija

CTR – Razvojna agencija Brodsko posavske županije

Posjetite službenu stranicu

Hrvatski zavod za zapošljavanje

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Slavonski Brod

Posjetite službenu stranicu

Brodsko-posavska županija

Brodsko-posavska županija Upravni odjel za razvoj i EU integracije

Posjetite službenu stranicu