Nedjelja, Prosinac 16, 2018
A- A A+

Search

Javni poziv za prijavu projektnih prijedloga usmjerenih na razvoj ljudskih potencijala

U okviru projekta „Suradnja za uspjeh 2“, sufinanciranog od strane Europske unije kroz program darovnice „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja, faza 2“ u okviru Europskog socijalnog fonda, u svrhu izrade baze projekata, Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Brodsko-posavske županije raspisuje Javni poziv za prijavu projektnih prijedloga usmjerenih na razvoj ljudskih potencijala, a koje su u skladu s Operativnim program Učinkoviti ljudski potencijali.

Svrha Javnog poziva je identificiranje projektnih ideja s područja Brodsko-posavske županije, a koje će se prijavljivati na programe bespovratnih potpora u okviru Europskog socijalnog fonda i ostalih dostupnih fondova u razdoblju 2014.-2020.

Projektne ideje će se razmatrati u odnosu na njihovu usklađenost s Operativnim programom Učinkoviti ljudski potencijali te uvrstiti u bazu projekata buduće Strategije razvoja ljudskih potencijala Brodsko-posavske županije. Baza podataka služit će kao izvor projektnih ideja i projekata koji će se prijavljivati na dostupne EU fondove u razdoblju 2014.-2020.

Javni poziv će biti otvoren do 01. srpnja 2015. godine.

Pozivamo sve potencijalne prijavitelje da prijave svoje projektne ideje na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , putem faxa na broj 035/400-130 ili osobno na adresu CTR – Razvojne agencije Brodsko-posavske županije d.o.o. (Tajništvo Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Brodsko-posavske županije), Trg pobjede 26a, 35000 Slavonski Brod (4. kat).

 

Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali može se naći na slijedećoj stranici: http://www.strukturnifondovi.hr/vazni-dokumenti

CTR – Razvojna agencija

CTR – Razvojna agencija Brodsko posavske županije

Posjetite službenu stranicu

Hrvatski zavod za zapošljavanje

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Slavonski Brod

Posjetite službenu stranicu

Brodsko-posavska županija

Brodsko-posavska županija Upravni odjel za razvoj i EU integracije

Posjetite službenu stranicu