Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina

Objavljen je natječaj Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. Nadležno tijelo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave, neprofitne organizacije i organizacije civilnog društva.

Opširnije...

Otvoreni javni poziv za Projekt "Naukovanje za obrtnička zanimanja" za 2017. godinu

Prioritet ovog Otvorenog javnog poziva je poticanje gospodarskih subjekata (mikro, mala i srednja poduzeća) na sudjelovanje u obrazovanju učenika koji stječu zanimanja iz sustava vezanih obrta po jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) čime se doprinosi stjecanju vještina za samostalan rad u zanimanju te razvoju socijalnih i poduzetničkih kompetencija učenika.

Opširnije...

Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu za 2017. godinu

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljuje Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2017. godinu kojim poziva udruge mladih i za mlade te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave da sukladno Pozivu prijave projekte koji doprinose podizanju kvalitete života mladih.

Opširnije...

Stranica 1 od 8