Nedjelja, Siječanj 20, 2019
A- A A+

Search

O projektu "Suradnja za uspjeh"

U sklopu provedbe projekta Lokalna partnerstva za zapošljavanje – Faza 3, Brodsko-posavska županija formirala je Lokalno partnerstvo za zapošljavanje na konstituirajućoj sjednici 2. prosinca 2010. godine. Svrha Partnerstva je izgradnja lokalnog socijalnog kapitala za budući razvoj Županije, uključujući stvaranje pretpostavki za pripremu projekata za europske strukturne fondove. Sjednice LPZ-a redovno se održavaju i na njima se raspravlja o pitanjima lokalnog tržišta rada, predstavljaju se projekti u provedbi i budući projekti i aktivnosti te mogućnosti suradnje među članovima LPZ-a.

Suradnja za uspjeh je projekt razvijen posebno za članove LPZ-a kako bi unaprijedili svoja znanja i iskustva u kreiranju, razvoju, programiranju i praćenju projekata i programa u razvoju ljudskih potencijala na regionalnoj razini i kako bi se uspostavio odgovarajući Sustav upravljanja kvalitetom programa i projekata koji se bave razvoje ljudskih potencijala u Brodsko-posavskoj županiji.

Voditelj projekta:
CTR – Razvojna agencija Brodsko-posavske županije d.o.o.
Partneri na projektu:
Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Slavonski Brod
Brodsko-posavska županija, Upravni odjel za razvoj i Europske integracije
Vrijednost projekta:
34.308,48 EUR
Sufinanciranje EU:
29.964,48 EUR
Trajanje projekta:
12 mjeseci (rujan 2013. – rujan 2014.)

Vijesti i događanja

01-10-2017
Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina

Objavljen je natječaj Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. Nadležno tijelo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave, neprofitne organizacije i organizacije civilnog društva.

...više
11-08-2017
Otvoreni javni poziv za Projekt "Naukovanje za obrtnička zanimanja" za 2017. godinu

Prioritet ovog Otvorenog javnog poziva je poticanje gospodarskih subjekata (mikro, mala i srednja poduzeća) na sudjelovanje u obrazovanju učenika koji stječu zanimanja iz sustava vezanih obrta po jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) čime se doprinosi stjecanju vještina za samostalan rad u zanimanju te razvoju socijalnih i poduzetničkih kompetencija učenika.

...više
27-06-2017
Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu za 2017. godinu

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljuje Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2017. godinu kojim poziva udruge mladih i za mlade te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave da sukladno Pozivu prijave projekte koji doprinose podizanju...

...više
27-06-2017
Poziv na savjetovanje usmjeren na marginalizirane skupine

Otvoreno je javno savjetovanje na temu "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina". Savjetovanje je otvoreno do 10. srpnja 2017. godine.

...više
10-06-2017
Program 'Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta'

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje Otvoreni javni poziv za Program "Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta". Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge).

...više
26-05-2017
Strategija razvoja ljudskih potencijala BPŽ 2016.-2020.

Strategiju razvoja ljudskih potencijala Brodsko-posavske županije 2016.-2020. izradilo je Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Brodsko-posavske županije. Radnu skupinu za izradu strategije vodila je CTR – razvojna agencija BPŽ koja je ujedno i Tehničko tajništvo Lokalnog partnerstva za zapošljavanje BPŽ. Strategija sadrži Akcijski plan razvoja ljudskih potencijala, viziju i ciljeve.

...više
25-05-2017
Objavljen eko natječaj za vrtiće i škole „Otpad odvoji i nagradu osvoji“

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je poziv vrtićima i školama u Hrvatskoj da sudjeluju u edukativnom natječaju – Otpad odvoji i nagradu osvoji, organiziranom u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike. Nagradni natječaj otvoren je do 5. lipnja 2017.

...više
21-04-2017
Poziv za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2017. godini. Poziv je namijenjen udrugama koje su programski usmjerene na rad s djecom i/ili mladima u RH.

...više
21-04-2017
Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske je objavio Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije za 2017. godinu.

...više
05-04-2017
Info radionica za natječaj "LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA - FAZA III"

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u suradnji s predstavnicima Lokalnih partnerstva za zapošljavanje (tehničkih tajništva) i Hrvatskom gospodarskom komorom organizira održavanje info radionica za natječaj "LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA - FAZA III", u svim LPZ-ovima u RH.

...više

CTR – Razvojna agencija

CTR – Razvojna agencija Brodsko posavske županije

Posjetite službenu stranicu

Hrvatski zavod za zapošljavanje

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Slavonski Brod

Posjetite službenu stranicu

Brodsko-posavska županija

Brodsko-posavska županija Upravni odjel za razvoj i EU integracije

Posjetite službenu stranicu